lauantai 8. marraskuuta 2014

Avokadopasta

Mä olin aluksi tosi epäileväinen tän ruoan suhteen. Avokado pelkiltään ei oo hyvää. Jostain syystä silti halusin kokeilla tätä ja hyvä niin, avokadopasta nimittäin on superhyvää!

A v o k a d o p a s t a
Tarvitset
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
3 avokadoa
2 rkl sitruunamehua
1 prk (150 g) ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Tee näin
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne öljyssä.
2. Halkaise avokadot, poista kuori ne ja poista kivet. Paloittele kahden avokadon hedelmäliha.
3. Murskaa jäljelle jäänyt avokado kulhossa ja sekoita joukkoon ranskankerma. Lisää sipuleiden joukkoon.
4. Pirskottele sitruunamehu avokadopalojen päälle.
5. Kuumenna kastike ja lisää siihen avokadopalat. Mausta.

Tää olisi ehkä tyylikkäämpää syödä spagetin kanssa. Meillä ei kuitenkaan ollut sitä kaapissa, joten tyydyin makaroneihin. Maku on kuitenkin sama.
Kastiketta tulee noin neljä annosta, joten makaroneja/spagettia kannattaa keittää noin 250g.

4 kommenttia:

  1. Ei jestas, tuli ihan hirveeeeee nälkä ku katto noit kuvii ja luki ohjeet! ;D Tuotahan voisi kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mulla tulee kans ain nälkä, ku luen jotain ruokapostauksia!

      Poista
  2. Todella hyvät ja selkeät ohjeet! Voisin joskus vaikkapa kokeilla jos äiti ostaa avokadoa! Oon aina miettinyt miltä tuollainen voisi maistua kun avokadoa oon maistanut vain sushissa. :) Voisin tuon reseptin kyllä pistää muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Kannattaa kokeilla. Avokado tosiaan on aika pahaa pelkästään, mutta oikein laitettuna siitä saa tosi hyvää!

      Poista